Voorbeelden tuin

Als u de tuin wilt gaan aanleggen of renoveren wilt u zoveel mogelijk ideeŽn opdoen. Natuurlijk kunt u overal informatie vandaan halen, internet, tuinmagazineís, beurzen, of gewoon een wandeling door uw woonwijk waar ook altijd iets nieuws te ontdekken is.  

  Wij bieden u de mogelijkheid om langs te komen bij ons terrein waar u onze voorbeeld tuin, kunt bewonderen en ook ons fotoalbum kunt bekijken. Wij hebben daar op 100 m≤ een fantasietuin aangelegd waarin wij u willen laten proeven van de mogelijkheden van gebruik en combinatieís van materialen en allerlei beplantingen.

Van een Plantrijke tot Onderhoudsvrije tuin, van een Water- tot een Toscaanse tuin, u zult versteld staan van de keuze's die wij u kunnen aandragen. Als u een afspraak maakt dan kunnen wij u daar begeleiden en directe informatie geven, want het is natuurlijk maar een greep uit de mogelijkheden.  

  Bij deze geheel vrijblijvende informatie bestaat er de mogelijkheid om een offerte met evt. een schets of zelfs compleet ontwerp te laten maken. Met uw wensen en onze inzet kunnen wij komen tot een tuin van uw dromen.

Deze Fantasietuin is te bezichtigen aan de Dammekant 35 A te Bodegraven. Dit is op het terrein van "Van Wijk Wegenbouw." waar een groot assortiment sierbestrating te bezichtingen en te verkrijgen is.  

  Tevens kunt u daar deskundige informatie en advies krijgen over de diverse mogelijkheden.