Onderhoud

Het onderhoud is van groot belang voor de levensduur van u tuin en dus een tijd en /of geld investering die op termijn zijn vruchten afwerpt. Dit geld voor zowel de privé tuin als het bedrijven terrein. Natuurlijk bieden wij u daarin ook weer allerlei mogelijkheden.

Mogelijkheid 1: is een onderhoudscontract voor alle werkzaamheden zodat u zelf, geen omkijken meer heeft naar u tuin en er dus altijd netjes bij ligt. Wij komen dan gemiddeld 1 keer per maand langs om de nodige werkzaamheden, uit te voeren, dit is afhankelijk van de situatie en het weer. Er wordt hierover in het contract afspraken gemaakt zodat beide, partijen weten waar ze aan toe zijn. De kosten per jaar kunnen gespreid worden over vier kwartalen.

Mogelijkheid 2: is het tweejaarlijks onderhoud, ofwel het winter - en voorjaar - klaarmaken. U houd dan zelf de tuin bij en wij komen dan aan het eind van de zomer en na de winter, het snoeiwerk doen en eventuele onderhoudsklusjes die dan nodig blijken.

Mogelijkheid 3: is het incidentele onderhoud, ofwel de helpende hand voor de, werkzaamheden die u zelf niet kunt verrichten. Denk hierbij aan het snoeiwerk waar u niet bij kunt of het laten verwijderen, van groene aanslag op het straatwerk. U neemt met ons contact op en wij komen langs om de zaken door te nemen, aan de hand daarvan kunnen we een afspraak maken over het hoe en wanneer.

Natuurlijk bieden wij u hier ook weer de mogelijkheid om mee te helpen met het opruimen en eventueel het afval zelf weg te brengen zodat u kosten kunt besparen.