Aanleg en renovatie

Voor de aanleg van uw tuin komt nog wel wat kijken. Hoe is de ligging en de huidige situatie, wat zijn de wensen en de mogelijkheden. Wij kunnen u daarbij helpen door met u samen een plan op te stellen. Door bovenstaande punten daarin mee te nemen komen we al snel tot een basis waarmee wij aan de slag kunnen. Al naar gelang kan er een prijs worden opgemaakt en aan de hand daarvan kan een uitwerking worden gemaakt van een simpele schets tot een compleet ontwerp.  

  In veel gevallen is de huidige situatie zodanig dat we over een renovatie kunnen praten. Veelal is de basis van de tuin nog wel naar wens, maar is bijv. het straatwerk verzakt en de beplanting aan vervanging toe. Met het uitvoeren van deze werkzaamheden en evt. en nieuw element erbij, kan een resultaat behaald worden waar u weer jaren plezier van zult hebben.

Voor veel mensen zijn de kosten vaak een belemmering maar met uw inbreng en hulp bijvoorbeeld; u haalt de bestrating er zelf uit en/of u brengt het afval zelf weg kunt u een stuk van de prijs drukken. Op deze manier kunnen vrijwel altijd tot een goede overeenkomst komen.